This life

Case.

Vi har jobbat med många företag inom retail. Gemensamt för dem är att alla vill utvecklas genom att erbjuda sina kunder en bättre och enklare köpupplevelse. Här hittar ni ett urval av kunder som vi hjälpt under resans gång.

John Henric

I tätt samarbete med kunden har Retailsolutions kunnat skapa anpassningar för att se till att den tekniska lösningen hela tiden stödjer de affärsprocesser John Henric arbetar i. Läs mer »

Lösningar: Affärssystem, E-handel, Kassasystem

Din Baby

För att hålla nere både kostnader och administrativ tid för Din Baby så levererade Retailsolutions en omni-lösning där e-handel och butik talar med varandra. Läs mer »

Lösningar: E-handel, Kassasystem, Konsultation, Omnichannel

Alvhem

Genom en noggrann konsultation och behovsanalys kunde Retailsolutions leverera ett butiksdatasystem med bred funktionalitet för framtida expansionsmöjligheter. Läs mer »

Lösningar: Kassasystem, Konsultation

Panos Emporio

Panos Emporio bytte sitt affärssystem till Microsoft Dynamics NAV på huvudkontoret och behövde då en partner som kunde ta helheten för kassorna i sina egna butiker. Läs mer »

Lösningar: Affärssystem, Kassasystem

Sportson

Sportson behövde en partner som kunde tillgodose alla deras behov kring att uppdatera deras kassautrustning i samtliga butiker samt hålla en bra support till sina franchisetagare. Läs mer »

Lösningar: Kassasystem, Konsultation

Evanette

Evanette är en underklädeskedja med e-handel samt 14 butiker runt om i Sverige. Vi har sedan 2009 varit systempartner och arbetat nära dem i frågor som rör hela vårt tjänsteutbud. Läs mer »

Lösningar: Affärssystem, E-handel, Kassasystem, Konsultation, Omnichannel

Tommy Hilfiger

Retailsolutions gick igenom all dokumentation från Tommy Hilfigers huvudkontor och satte upp en butikslösning som fungerade på det sätt som den svenska franchisetagaren ville. Läs mer »

Lösningar: Kassasystem, Konsultation

Skånetrafiken

Retailsolutions levererade ett butiksdatasystem integrerat till Skånetrafikens biljettsystem vilket minimerar fel mellan systemen. Man skapade även en integration till det kupongsystem som finns i Skånetrafikens app. Läs mer »

Lösningar: Kassasystem, Konsultation, Omnichannel