Om oss.

Att få se våra kunder utvecklas när de möter sina utmaningar med rätt verktyg, gör oss både stolta och glada. Därför fortsätter vi att hjälpa våra kunder att bli ännu mer framgångsrika inom handel – både digitalt och ute i butik.

This life

Vår filosofi

Vår filosofi är ganska enkel. Som er oberoende partner kan vi välja den lösning på marknaden som passar er bäst – utan att vara bundna till en enda lösning. Med den friheten kan vi alltid maximera nyttan i våra projekt. Det gör att ni får system som är skräddarsydda efter era förutsättningar och ambitioner.

Vår erfarenhet

Vi som jobbar på Retailsolution har alla erfarenhet av att driva lyckade IT-projekt. Många av oss har även jobbat inom detaljhandeln som säljare eller butikschef och fått en förståelse för vilka utmaningar branschen ställs inför. Det är kunskap och erfarenheter vi tar med oss i vårt dagliga arbete ute hos våra kunder.

Vårt arbetssätt

Med hundratals olika retailprojekt bakom oss så har vi förstått hur vi ska driva projekten för att de ska bli så lyckade som möjligt. Läs om hur vårt arbetssätt ser ut där vi steg för steg hjälper er att hitta och implementera rätt lösning.