En e-handelslösning som samlar allt på en plats

E-handeln växer för varje år och är en självklar köpkanal för många av era kunder. Har ni butiker idag och behöver en e-handel, eller tvärtom, så kan vi hjälpa till att välja och implementera rätt plattform. Som oberoende partner kan vi basera det valet helt på vilka förutsättningar ni har och vad ni vill uppnå.

Vi kollar dels på hur verksamheten ser ut, vilka möjligheter och krav som finns, och även hur era kunder handlar idag. Därefter implementerar vi den plattform som gör att ni driver e-handeln på bästa sätt där all hantering av data och logistik sköts från en plats på ett tidseffektivt sätt.

Oavsett val av plattform, så ska er nya säljkanal leverera en sömlös köpupplevelse som är konsekvent med ert varumärke - där tekniken fungerar som den ska bakom kulisserna.

Samspelet mellan butiker och e-handel

Ett vanligt antagande är att e-handeln "äter upp" försäljningen från butikerna. Men i själva verket uppstår egentligen synergier mellan dem. De samexisterar och kompletterar varandra på ett bra sätt. Resultatet blir en bättre köpupplevelse för era kunder som nu kan handla över flera kanaler (läs även omnichannel).

Det handar dels om geografisk tillgänglighet, öppettider och tidsbesparing där e-handeln är ett starkt komplement. Ni når helt enkelt ut till fler under hela dygnet. Butiken är i sin tur stark när kunder vill prata med experter på plats, känna på produkterna och gå runt i butiken.

I slutändan är det förståelsen för kundernas köpbeteende som avgöra hur samspelet mellan butik och e-handel ska se ut. Där hjälper vi dig mer än gärna att komma igång.

Få hjälp med din e-handel

Har du en eller flera butiker idag och vill starta en e-handel? Prata med oss så berättar vi hur du ska tänka i valet av plattform. Vi hjälper er också med implementeringen när det är dags.

Relaterade case