Välj ett modernt kassasystem med rätt funktioner

Det är i kassasystemet som informationen samlas om vad som händer i butikens försäljning. Vem köper vad? Vad säljs när? Vilka produkter driver lönsamhet? Att veta var man tjänar sina pengar eller hur väl kunder svarar på erbjudanden är kunskap som är ovärderlig för att driva verksamheten framåt. Det handlar om att ni i slutändan ska göra mer träffsäkra inköp och skapa lyckade kampanjer baserat på faktisk data. Det är aktiviteter som ger kunderna en bättre köpupplevelse och starkare kundlojalitet.

Idag klarar även moderna kassasystem att sköta era kundutskick, er bokföring och e-handel. Detta tillsammans med de vanligaste funktionerna som lagerhantering, betalning och annan kundvård.

Vi filtrerar bort "system"-bruset åt er

Att hitta och implementera ett nytt kassasystem kan få vilken handlare som helst att bli förvirrad då valen är många.

Som oberoende partner samarbetar vi med många av de ledande systemleverantörerna på den svenska marknaden och kan hjälpa er att filtrera bort bruset för att hitta det kassasystem som skapar störst nytta för just er verksamhet.

För att skapa en så effektiv lösning som möjligt börjar vi med att kartlägga kundresan. Vi lägger fokus på kärnerbjudandet och låter tekniken växa fram allt eftersom vi får en bild av er och era kunders behov. Vill era kunder så småningom ingå i en kundklubb? Vill de handla era produkter digitalt? Olika köpbeteenden påverkar tekniken och kassasystemets utformning.

Tillsammans med er skapar vi en positiv upplevelse för era konsumenter samtidigt som vi förenklar er vardag som handlare.

Ta reda på vilket kassasystem som passar er

Ska ni öppna en ny butik eller har ni växt ifrån ert befintliga kassasystem? För att vi ska kunna rekommendera rätt lösning så behöver vi veta mer om er och er verksamhet. Kontakta oss så hjälper vi er.