Vårt arbetssätt.

Oavsett om vi ska implementera ett affärssystem, kassasystem eller en e-handel så jobbar vi alltid efter samma process – vi analyserar och kartlägger er verksamhet, väljer och implementerar system samt ger support där det behövs.

This life

1. Vi kartlägger er verksamhet

Oavsett projekt så börjar vi alltid med att identifiera vilka problem ni vill lösa med ett nytt system. Varför är just de problemen ett hinder för att leverera en positiv köpupplevelse? Vi hittar de nödvändiga kraven och lyssnar till era önskemål för att kartlägga exakt vad ni behöver. Därefter tar vi reda på vilket system som hjälper er att ta verksamheten till nästa steg.

2. Vi väljer rätt system eller plattform

Som oberoende part är vi bryggan mellan er och de lösningar som finns tillgängliga på marknaden. Vi går ut i vårt nätverk av leverantörer och partners för att hitta det system eller den plattform som på ett effektivt sätt löser problemen. Vi tittar på helheten i hur ett nytt system påverkar verksamhetens olika delar för att nå hela vägen ut till butik.

3. Vi färdigställer lösningen

När vi tillsammans kommit fram till rätt lösning så sköter vi om projektledning, uppsättning och utbildning. Det säkerställer att leveransen på ett effektivt sätt tacklar de problem ni vill lösa. Vi finns sedan tillgängliga för uppföljning och som bollplank där vi vidareutvecklar systemlösningen för att möta framtidens nya krav.

Se några av våra senaste case

Vi hjälper företag inom detaljhandeln, dagligvaruhandeln, service-, frisör- och verkstadsyrket samt restaurangbranschen. Se några av våra utvalda case nedan.

This life

Alvhem

Genom en noggrann konsultation och behovsanalys kunde Retailsolutions leverera ett butiksdatasystem med bred funktionalitet för framtida expansionsmöjligheter. Läs mer »

Lösningar: Kassasystem, Konsultation

Tommy Hilfiger

Retailsolutions gick igenom all dokumentation från Tommy Hilfigers huvudkontor och satte upp en butikslösning som fungerade på det sätt som den svenska franchisetagaren ville. Läs mer »

Lösningar: Kassasystem, Konsultation

Evanette

Evanette är en underklädeskedja med e-handel samt 14 butiker runt om i Sverige. Vi har sedan 2009 varit systempartner och arbetat nära dem i frågor som rör hela vårt tjänsteutbud. Läs mer »

Lösningar: Affärssystem, E-handel, Kassasystem, Konsultation, Omnichannel